Missie

Als christenen zijn we gered door ons geloof in Jezus. Daar is de Bijbel duidelijk over. De Bijbel zegt ook dat we als christenen op Jezus lijken en iets van Hem in ons hebben. Dit mag meer en meer zichtbaar worden in het leven van elke dag. Op onze eigen plek, op onze eigen manier.

Niemand heeft God ooit gezien. Maar als we elkaar liefhebben, blijft God in ons en is Zijn liefde in ons ten volle werkelijkheid geworden. (1Joh.4:12)

Hans wil jongeren en ouderen helpen en toerusten om het leven als christen vorm te geven en het christen-zijn ook daadwerkelijk uit te leven.

Zodat het licht schijnt voor de mensen en ze eer bewijzen aan onze Vader in de Hemel. (Matt.5:16)

Wanneer we samen licht-zijn, op onze eigen plek en in onze eigen omgeving, zal de wereld zien wie God is. Het is van belang dat ons geloof leeft en dat we in de praktijk weten te brengen wat we geloven. Thuis, op ons werk, op school, in de kerk, bij onze families en bij onze vrienden.  

Door te spreken - in kerken, tijdens evenementen, voor verenigingen en organisaties - wil Hans christenen toerusten om het christen-zijn in de praktijk van elke dag te brengen.