Kerken

Kerkdiensten, themadiensten, jongerendiensten, trainingen, spreken, advies.

Kerken


Op zoek naar een enthousiaste spreker voor een kerkdienst, jeugddienst of jongerendienst? Hans werkt interkerkelijk en spreekt en preekt in kerken door heel Nederland en daarbuiten. Een overzicht van kerken waar hij recent heeft gesproken is te vinden op de pagina Referenties.

Thema's voor de preek worden altijd in overleg afgestemd. Onderwerpen waar Hans veel over spreekt zijn o.a. identiteit, gerechtigheid, discipelschap en verandering. Zijn preken zijn Bijbelgetrouw, hedendaags en praktisch toepasbaar in het leven van elke dag.

De vergoeding voor een kerkdienst bestaat normaal gesproken uit een sprekersvergoeding en reiskostenvergoeding. Kosten mogen echter nooit een probleem vormen en de vergoeding wordt daarom altijd in overleg overeengekomen.

Hans kan op persoonlijke titel worden uitgenodigd maar ook via Stichting De Haven of de jeugdwerkorganisatie Jeugdwerk.info.

Trainen

Hans traint kerken en kerkenraden, jongerenwerkers en jeugdleiders. Op thema's als vernieuwing, visie, communicatie en verandering én op het gebied van jeugd- en jongerenwerk. Elke training is maatwerk, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw kerk of gemeente.


"Een mooie, inspirerende dienst. Door een leuke interactie met de gemeente werden we stilgezet bij het thema."