Hans Borghuis is spreker en voorganger. Hij gaat wekelijks voor in kerken; interkerkelijk, in Nederland en in het buitenland. Daarnaast spreekt Hans voor verenigingen en groepen, traint in kerken en organisaties, spreekt voor jongeren en geeft workshops en trainingen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wil je Hans uitnodigen voor jouw kerkdienst, organisatie, studentenvereniging, jeugddienst, jongerengroep, mannenvereniging of vrouwenvereniging, evenement of andere bijeenkomst. Vul dan hier het contactformulier in voor meer informatie of een aanvraag.  

Kerkdiensten

Hans spreekt en gaat wekelijks voor in kerkdiensten. Interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Hans is beschikbaar om de preek te verzorgen of de hele kerkdienst te leiden.

Jongerendiensten

Hans spreekt veel voor jongeren en hij spreekt ook veel in jeugddiensten en jongerendiensten. Interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Hedendaags, met humor en relevante voorbeelden.

Life on Tour

JESUS > everything. Jezus is groter, sterker en beter dan al het andere. Hij is de reden dat wij leven en dat we anderen mogen laten zien wie Hij is. Een samenwerking van LIFE Tienerevent, Delight Worship &CAMA.

Kerktraject

Weten we wat er speelt en leeft in de gemeente? Kennen we elkaar echt? Ga als kerk of gemeente samen op zoek naar verbinding en relevantie. Trajecten zijn altijd maatwerk.

Moderne slavernij dichtbij

Een interactieve lezing rondom thema's als prostitutie, moderne slavernij, mensenhandel en sexting. Vanuit ervaring. Geschikt voor verschillende soorten groepen.

Samenwerken

Een idee om samen te werken. Of wil je iets organiseren voor een speciale doelgroep? Advies nodig? Of een groot christelijk netwerk inzetten? Hans staat ervoor open om van gedachten te wisselen.

Spreker & Trainer

Vanuit een ruime ervaring - persoonlijk en bij diverse maatschappelijke organisaties - en een brede interesse is Hans beschikbaar als spreker en trainer over verschillende onderwerpen en thema's.

Studentenverenigingen

Hans spreekt en traint regelmatig voor studentenverenigingen. Interactieve bijeenkomsten over diverse, actuele thema's en onderwerpen zoals identiteit, verandering, leiderschap en gerechtigheid.

Tour for Unity

In een tijd van verdeeldheid en polarisatie komen we met een initiatief om op een positieve manier iets in gang te zetten. Om bij te dragen aan de eenheid in de kerk. Hedendaags, voor jong en oud.