Hans Borghuis is spreker en voorganger. Hans gaat wekelijks voor in kerken; interkerkelijk, in Nederland en in het buitenland. Daarnaast spreekt Hans voor verenigingen en groepen, traint hij in kerken, spreekt voor jongeren en geeft workshops. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wil je Hans uitnodigen voor jouw kerkdienst, organisatie, studentenvereniging, jeugddienst, jongerengroep, mannenvereniging of vrouwenvereniging, evenement of andere bijeenkomst. Vul dan hier het contactformulier in voor meer informatie of een aanvraag.  

Kerkdiensten

Hans spreekt en gaat wekelijks voor in kerkdiensten. Interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Hans is beschikbaar om de preek te verzorgen of de hele kerkdienst te leiden.

Jongerendiensten

Hans spreekt veel voor jongeren en hij spreekt ook veel in jeugddiensten en jongerendiensten. Interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten. Hedendaags, met humor en relevante voorbeelden.

Tour for Unity

In een tijd van verdeeldheid en polarisatie komen we met een initiatief om op een positieve manier iets in gang te zetten. Om bij te dragen aan de eenheid in de kerk. Hedendaags, voor jong en oud.

Kerktraject

Weten we wat er speelt en leeft in de gemeente? Kennen we elkaar echt? Ga als kerk of gemeente samen op zoek naar relevantie. Deze trajecten zijn altijd maatwerk.

Moderne slavernij dichtbij

Een interactieve lezing rondom thema's als prostitutie, moderne slavernij, mensenhandel en sexting. Vanuit ervaring. Geschikt voor verschillende soorten groepen.

Samenwerken

Een idee om samen te werken. Of wil je iets organiseren voor een speciale doelgroep? Advies nodig? Of een groot christelijk netwerk inzetten? Hans staat ervoor open om van gedachten te wisselen.

Spreker & Trainer

Vanuit een ruime ervaring - privé en ook bij diverse maatschappelijke organisaties - en een brede interesse is Hans beschikbaar als spreker en trainer over verschillende onderwerpen en thema's.

Begeleiding

Het kan voorkomen dat je als kerk of als organisatie even een stukje externe begeleiding goed kunt gebruiken. Hans is hiervoor beschikbaar en heeft veel ervaring in organisaties en kerken.

Studentenverenigingen

Hans spreekt en traint regelmatig voor studentenverenigingen. Interactieve bijeenkomsten over diverse, actuele thema's en onderwerpen zoals identiteit, verandering, leiderschap en gerechtigheid.

Nederland Zendingsland

Getuigen in een 'geloof in jezelf cultuur'. In een tijd van expressief individualisme. Hoe doe je dat? Leer de cultuur kennen en krijg praktische handvaten aangereikt om het evangelie te kunnen delen.

Interim opdrachten

Hans kan worden ingezet voor diverse interim opdrachten in kerken en organisaties. Hij heeft veel leidinggevende ervaring bij verschillende organisaties en is voor uiteenlopende opdrachten inzetbaar.