Project Kerk in Verbania Stappenplan


Stap 1: betaling grond en casco gebouw

De eerste stap is om de betaling van de grond en het pand in de huidige staat (het betonnen geraamte) te voltooien. Dit betreft een bedrag van € 240.000,-.
Update 27-01-2022: op dit moment is er nog zo'n € 5.000,- nodig om deze eerste stap te kunnen voltooien.

Stap 2: bouw
Wanneer de grond met het casco gebouw is betaald, kunnen we aan de slag. Vanaf dit moment is ons doel om het gebouw in de kortst mogelijke tijd in gebruik te nemen. Voor deze fase is tussen de € 150.000,- en € 200.000,- nodig.

Stap 3: uitbreiding
We geloven dat deze locatie niet alleen voor ons eigen comfort is. We zijn er sterk van overtuigd dat God ons zegende om een licht in de stad en wijde omgeving te kunnen zijn. De realisatie van het gebouw markeert niet het bereiken van het doel, maar het startpunt. We dromen ervan om een thuis te zijn voor de armen en mensen in nood.

Giften voor de kerk in Verbania worden verwerkt door CAMA Zending, een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en als zodanig geregistreerd. Hierdoor is het voor donateurs mogelijk om giften bij de inkomstenbelasting af te trekken. klik hier voor meer informatie / doneer hier.

Hoe u kunt helpen

Zoals u zult begrijpen; dit kunnen we niet alleen. Met de hulp van velen kunnen we dingen bereiken die we alleen nooit zouden kunnen. We vragen u voor ons te bidden en erover na te denken dit project te ondersteunen.

Hiernaast vindt u meer informatie over de verschillende manieren waarop u kunt helpen. Heeft u vragen over het project dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

Kerken

Wilt u de kerk van Verbania als kerk ondersteunen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Manieren om mee te bouwen

1. Een vaste maandelijkse bijdrage (elk bedrag is mogelijk)
2. Een maandelijkse bijdrage voor een periode van 12 maanden
3. Een eenmalige gift (elk bedrag is meer dan welkom!)
4. Het organiseren van bijvoorbeeld een sponsoractiviteit
5. Uw eigen idee, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik doe mee! (u doneert aan een organisatie met ANBI-status)

Ondernemers

Bent u ondernemer en ziet u mogelijkheden om van betekenis te zijn voor de kerk in Verbania? We komen graag met u in contact.