Spreekbeurten

Hans spreekt bij diverse gelegenheden en bijeenkomsten. Tijdens mannenavonden en vrouwenavonden, jongerenavonden en jeugdweekenden, avonden van jeugdverenigingen en studentenverenigingen, tijdens catecheseavonden, conferenties, seminars en evenementen.  

Thema's waar hij veel over spreekt zijn onder andere gerechtigheid, identiteit, verandering en discipelschap. In overleg zijn andere thema's mogelijk.

Het is mogelijk om Hans uit te nodigen via Stichting De Haven of Stichting Ontmoeting. Thema's die aan deze organisaties raken zijn onder andere prostitutie, gerechtigheid, armoede en eenzaamheid.

Neem contact op voor meer informatie of om een aanvraag te doen. Dit kan telefonisch en via WhatsApp: 0612907320 of per email via info@hansborghuis.nl.

  

Hans werkt voor Stichting De Haven - een christelijke organisatie die hulp biedt aan vrouwen in de prostitutie - en is verbonden aan de jeugdwerkorganisatie Jeugdwerk.info. Eerder werkte hij voor Bijbelschool de Wittenberg, de IZB, Bright Fame en Alpha Nederland. Kijk op de pagina Referenties voor een overzicht van plekken waar Hans onlangs heeft gesproken.

Laatste blogs