"You’re here, to be light!"

Matt. 5:14

Online mogelijkheden

“Een hele krachtige boodschap van hoop in deze tijd die veel leden best lastig vinden.”


Van een online kerkdienst tot een interactieve online training, van een digitale - interactieve - ontmoeting voor jongeren tot een inhoudelijke avond voor de mannen- of vrouwenvereniging.

Wij gaan online met professionele camera's. Dit wordt vervolgens live uitgezonden via een voor alle deelnemers - op een eenvoudige manier - toegankelijk kanaal (meestal via YouTube maar hier kan in overleg van worden afgeweken). De invulling van de digitale bijeenkomst wordt uiteraard altijd in overleg vastgesteld. Het is - waar gewenst - mogelijk om live te reageren, op dat wat de spreker zegt, om vragen te stellen, om gebedspunten aan te reiken en om reacties te plaatsen. Ook is het mogelijk om met andere gemeenteleden of deelnemers in contact te zijn.

Een online training of workshop behoort eveneens tot de mogelijkheden, met veel interactie en ontmoeting. Er kan gereageerd worden op de spreker en er kunnen vragen worden gesteld. Daarnaast gaan deelnemers digitaal met elkaar in gesprek, in tweetallen of in een grotere groep.

De uitzending gebeurt altijd met professionele aparatuur, waarbij de beleving zo optimaal mogelijk is. Zo kan er heel veel! Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Kijk bij Kerkdiensten of bij Trainingen voor de mogelijke inhoud van een online bijeenkomst.


Gepassioneerd voor gerechtigheid, discipelschap en identiteit spreekt Hans veel in kerken, voor verenigingen, jongerengroepen en organisaties. Over deze en andere thema's zoals geloofszekerheid, het plan van God voor je leven, christen-zijn, seksualiteit, gebed, relaties, moed, verandering en andere thema's.

In samenwerking met Patrick Krabbe Media. Neem contact op voor meer informatie.

Online trainingen

Dynamische trainingen, workshops en lezingen. Met veel interactie en onderling (digitaal) contact. Deelnemers gebruiken een eigen PC of laptop en mobiele telefoon. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor je kerk, gemeente, organisatie, vereniging of jongerengroep.

De online interactie was top! Goede gesprekken.

Praktische en aansprekende voorbeelden! De tijd voor de onderlinge interactie mag nog wel iets langer.

Mooie metaforen en de interactie was erg goed. Originele afsluiting door daadwerkelijk in actie te komen.

Top hoe er in de interactie werd uitgedaagd!