LIFE ON TOUR: JESUS IS GREATER THAN EVERYTHING

Jezus is groter, sterker en beter dan wat dan ook. Hij is de reden dat we leven, dat we vrij zijn en anderen mogen laten zien wie Hij is. Dit komt terug in de muziek, de overdenking en de interactie van LIFE ON TOUR.

LIFE ON TOUR is ontstaan uit een unieke samenwerking van LIFE Tienerevent - jaarlijks in het weekend van Hemelvaart - met CAMA Zendingen Delight Worship. Samen bieden zij een compleet programma voor jeugddiensten, jongerenavonden en worshipavonden.

De avonden zijn een afwisseling van worship, interactie en een krachtige en actuele boodschap. Hans Borghuis, spreker tijdens de avonden: “Jezus is groter dan al het andere. Hij is sterker dan wat het ook is waar je in het leven mee te maken kunt hebben. Hij is beter dan alles wat in deze wereld te krijgen is. Hoe kun je nu vanuit deze wetenschap leven, hoe helpt je dit in het bestaan van elke dag? En wat merkt de wereld hiervan?”

Het doel van LIFE ON TOUR is om tieners en jongeren dichter bij het hart van de Vader te brengen. Om een nieuwe generatie op te doen staan en hen te vormen als discipel van Jezus. Vervuld van de Geest, dienstbaar naar de wereld en de mensen om hen heen, missie gericht en Jezus centraal.

Britt Walinga van Delight Worship: “We willen aanvuren, onderwijzen en verbinden. Wat is er dan mooier om samen te werken met CAMA Zending en LIFE om dit daadwerkelijk handen en voeten te geven. Met Life on Tour willen we ons verbinden met tieners en jongeren, op hun eigen plek. Keer op keer zien we tieners en jongeren, maar ook onszelf veranderen door een ontmoeting met elkaar en met Jezus. Daarom willen we Hem op de eerste plek zetten.”

De organisatie van de avonden is maatwerk en wordt in overleg met de betrokken kerk(en) afgestemd. Het is mogelijk om voor 2023 een LIFE ON TOUR in je kerk te boeken op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond.  

Wil je een LIFE ON TOUR in jouw kerk, gemeente of regio (met meerdere kerken) organiseren? Dit kan in de vorm van een jeuddienst, jongerendienst of worshipavond. De kosten voor een LIFE ON TOUR zijn onder andere afhankelijk van de locatie. Er zijn een beperkt aantal data beschikbaar, stuur een email voor een overzicht van de nog vrije data.

Wil je meer weten of een prijsopgave ontvangen? Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


AANVRAAG LIFE ON TOUR


Life tienerevent

Tieners en jongeren brengen naar het hart van de Vader, om zo een nieuwe generatie op te
laten staan en te vormen als discipel van Jezus, vervuld door de Heilige Geest en dienstbaar naar de mensen om zich heen. Jezus centraal, Geest vervuld en missie gericht. Door middel van evenementen en jeugdleidersavonden werkt Life tienerevents aan deze missie.

Delight worship

Delight Worship is een christelijke worship band die speelt voor kerken en organisaties. Daarnaast geeft Delight Coaching zang- en bandcoaching aan muziekteams in kerken en aan individuen. Delight worship speelt op grote optredens, maar ook in een kleine en intieme setting. In overleg maken zij een setlist die past bij jouw kerk of organisatie. Alles om Hem groot te maken.

CAMA Zending

Samen Jezus zichtbaar maken, dit is waar CAMA Zending voor staat. Door zowel gemeentewerkers als beroepskrachten uit te zenden en door lokale mission partners te ondersteunen en te begeleiden. Ook biedt CAMA Zending missiereizen voor jongerengroepen en korte reizen en stages voor individuen. CAMA Zending biedt verder diverse workshops en trainingen.