Hans Borghuis is een veelzijdige, gepassioneerde en inspirerende christelijke spreker, voorganger en trainer. Hij gaat wekelijks voor in kerkdiensten; interkerkelijk, in Nederland en daarbuiten, met een grote passie voor het delen van de boodschap van Jezus. Hans traint en begeleidt in kerken en organisaties en trekt veel op met jongeren. Hij investeert graag in de toekomst door een nieuwe generatie (jonge) leiders te trainen en toe te rusten.

Hans spreekt in kerkdiensten, jeugddiensten en jongerendiensten, tijdens conferenties en evenementen, voor leiders, studenten, mannen-, vrouwen-, en jongerengroepen. Zijn boodschap is praktisch en puur, geworteld in de Bijbel en gericht op het leven van elke dag. Met regelmaat spreekt en traint Hans ook buiten Nederland, zo heeft hij bijvoorbeeld een bijzondere band met Italië.

Lees hier meer over Hans of lees hier meer over Leida & Hans Borghuis en hun werk in het buitenland, in het bijzonder in Italië


Hans uitnodigen kan door hier het contactformulier in te vullen. 
Meer informatie of een speciaal verzoek? Neem dan contact op via email of WhatsApp.


Actueel

Bekijk hier alle nieuwe berichten.



ANTONIO. In de donkere en smalle straat kwamen we meerdere mensen tegen die zichtbaar onder invloed van het een of ander waren. Eenmaal binnen hadden we vol zicht op een continue stroom mannen en vrouwen die een smoezelig pand - binnen bevond zich een bordeel - in gingen en een poosje later weer uitkwamen. Regelmatig bonsde iemand - die graag iets te eten wilde of op een andere manier hulp nodig had - op de deur van het inloophuis. Antonio stond hen allemaal geduldig te woord, ongeacht hoe de persoon in kwestie eruitzag. We bevonden ons op slechts een paar straten van de toeristische en overvolle La Rambla, twee totaal verschillende werelden. Antonio - bijna 80 jaar - vertelde over zijn werk, zijn missie, zijn hart en zijn liefde voor de daklozen in de stad en om hen bovenal over Jezus te vertellen. Lees hier verder


Een van onze partners - een christelijke organisatie, onderdeel van een netwerk van christelijke anti-trafficking organisaties - biedt langdurige huisvestings-, herstel- en trainingsprogramma's voor vrouwen en hun kinderen die het slachtoffer zijn van mensenhandel en seksuele uitbuiting. We zoeken vrouwelijke short-termers (minimaal 18 jaar) die tijdelijk in dit opvanghuis in Italië willen inwonen. Een 'goede buur' zijn voor de vrouwen die in het opvanghuis verblijven, met hen optrekken, samen activiteiten ondernemen en verantwoordelijkheid dragen voor het huishouden. Je werkt hierbij samen met de kernteamleden en andere vrijwilligers. De functie kan in overleg op verschillende manieren worden ingevuld. Er zijn meerdere mensen nodig voor verschillende periodes. Op deze pagina vind je alle aanvullende informatie.