Training verandering

Veranderen, niet bepaald iets wat we als mensen erg graag doen. We houden wel van een stukje vertrouwdheid, weten waar we aan toe zijn. We hebben vaak dezelfde patronen, dezelfde gewoontes. En al heel snel vinden we dat ook wel prima eigenlijk. Tegelijkertijd wil ook iedereen wel íets veranderen aan zijn of haar leven, gedrag of patronen.

En als we willen veranderen dan blijkt dat knap lastig te zijn. Verandering heeft alles te maken met het aanpassen van ons eigen gedrag. Er is weining zo lastig als het veranderen van ons gedrag en het veranderen van onze (denk)patronen.

Maar het kan wel! De bijbel vraagt aan ons om te veranderen door onze gezindheid om te vernieuwen (Romeinen 12:2). Zijn we bereid om te vernieuwen is dus de eerste vraag. Efeze 4: 22-24 zegt zelfs dat onze geest en ons denken voortdurend vernieuwd moeten worden en dat we actief de nieuwe mens aan moeten trekken.

Bij verandering is het erg belangrijk om eerst je vertrekpunt te weten, om te weten wat je precies wilt gaan veranderen. Vervolgens is het noodzakelijk om te weten waar je naartoe wilt, wat de eindbestemming is. De bijbel zegt hier veel over en geeft aanwijzingen over de bestemming en over hoe daar te komen. Dat is waar deze training over gaat.

Toepasbaar op je persoonlijke leven, maar ook in te zetten als je als team wilt veranderen of als je wilt vernieuwen als organisatie.   

Uitgangspunt is een minimale groepsgrootte van 10 personen, er is geen maximum mits de ruimte geschikt is voor het aantal deelnemers.

Interactief, met actie en humor. Geen pasklare oplossingen maar zelf je koers bepalen.

Klik hier om de training over verandering te boeken.

Duur: 90 tot 120 minuten
Geschikt voor: jongeren (vanaf 15), ouderen, teams en organisaties
Groepsgrootte: minimaal 10 deelnemers, geen max.
Kosten: vergoeding in overleg plus reiskostenvergoeding
Vragen: neem contact op
Boeken: klik hier