Training identiteit

Natuurlijk is het van belang hoe je over jezelf denkt en natuurlijk vraag je je soms af hoe anderen jou zien en wat anderen van je vinden. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat we wie wij zijn - of wie we denken te zijn - af laten hangen van hoe wij denken dat anderen ons zien, soms zelfs ongemerkt. En daar wordt het spannend...

Identiteit is wie je bent maar identiteit is ook je eigenheid, je persoonlijkheid, dat wat jou uniek maakt. Maar weten we wat dat is? Weten we waardoor dat wordt bepaald? Weten we wat onze unieke eigenschappen zijn? Zijn we ons daar van bewust en gebruiken we die? En als we christen zijn, welke invloed heeft dat dan op wie we zijn? Welke rol heeft je gevoel hierin, je omstandigheden, de mensen om je heen?

In deze training gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Dat zijn geen snelle, eenvoudige, makkelijke of misschien zelfs goedkope antwoorden. Natuurlijk pakken we de bijbel erbij om te kijken wat daarin over ons - als christen - staat geschreven. Dat is tamelijk cruciaal!

De training is interactief van opzet. Niet alleen maar luisteren, je wordt vooral stevig aan het nadenken gezet. Tussendoor bespreek je alles, in tweetallen of in kleine groepjes. De training is persoonlijk, wordt in een flinke vaart en met een gezonde dosis humor gegeven en is dan ook geen moment saai.

In principe wordt uitgegaan van een minimale groepsgrootte van 10 personen, dit in verband met de dynamiek binnen een groep. Er is geen maximum aantal deelnemers aan deze training verbonden mits de ruimte geschikt is voor het aantal deelnemers.

Klik hier om de training identiteit te boeken.

Training identiteit

Duur: 75 tot 120 minuten
Geschikt voor: jongeren (vanaf 15 jaar) en ouderen
Groepsgrootte: minimaal 10 deelnemers, geen max.
Kosten: sprekersvergoeding in overleg plus reiskostenvergoeding
Vragen: neem contact op
Reserveren: klik hier