DISCIPELSCHAP

Training discipelschap

DISCIPELSCHAP, IN HET WOORDENBOEK GA JE DE BETEKENIS VAN DIT WOORD NIET VINDEN. TOCH WETEN DE MEESTE CHRISTENEN WEL WAAR WE HET OVER HEBBEN ALS WE HET WOORD GEBRUIKEN. DISCIPELEN ZIJN VOLGELINGEN VAN JEZUS, MAAR WAT HOUDT DAT NU IN?

ALS JE CHRISTEN BENT DAN BEN JE EEN VOLGELING VAN JEZUS, DAT KAN NIET ANDERS. DAN HEB JE - OP Z'N MINST - ÍETS VAN JEZUS IN JE. ALTHANS, DAT IS WAT DE BIJBEL ZEGT. TOEN JE CHRISTEN WERD, WANNEER DAT OOK WAS, IS ER IETS NIEUWS BEGONNEN. MAAR BEN JE JE DAAR VAN BEWUST? EN HOE ZIT DAT DAN MET DIE OUDE MENS WAAR JE OP DE EEN OF ANDERE MANIER TOCH DAGELIJKS MEE MOET ZIEN TE DEALEN.

VEEL CHRISTENEN STELLEN ZICHZELF DE VRAAG: WAT IS GODS PLAN MET MIJN LEVEN? IS DAT EEN TERECHTE VRAAG, OF KUNNEN WE DIT OP EEN HELE ANDERE MANIER BENADEREN? HEEFT DAT TE MAKEN MET DISCIPELSCHAP? ZEKER! WANT ALS JIJ - DOOR JE GELOOF IN JEZUS - IETS VAN HEM IN JE HEBT DAN KAN HET NIET ANDERS DAN DAT DIT ER OOK UIT GAAT KOMEN. JEZUS HEEFT HET OVER ONS CHRISTENEN ALS HET LICHT IN DEZE WERELD EN ALS EEN STAD DIE BOVEN OP EEN BERG LIGT EN DOOR IEDEREEN GEZIEN WORDT.

WE KUNNEN INVLOED HEBBEN DOOR ONS GELOOF IN JEZUS, IMPACT OP DE WERELD OP ONS HEEN, IN ONZE EIGEN OMGEVING, JUIST DOOR DATGENE WAT WIJ IN ONS HEBBEN ER OOK UIT TE LATEN KOMEN. DAT HOEFT NIET HEEL GROOT TE ZIJN MAAR DIT KAN WEL IN ONS LEVEN VAN ELKE DAG - STAPJE VOOR STAPJE - ZICHTBAAR GAAN WORDEN. MAAR DAN CONCREET: HOE GA JIJ DAT DAN DOEN, OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST? DÁT IS WAAR DEZE TRAINING OVER GAAT.

INTERACTIEF WAARBIJ INHOUDELIJKE BLOKKEN WORDEN AFGEWISSELD DOOR KORTE GESPREKJES MET ANDEREN. GEEN HAPKLARE INFORMATIE MAAR ZELF JE MENING BEPALEN, AAN DE HAND VAN WAT DE BIJBEL ZEGT OVER DEZE ONDERWERPEN.

KLIK HIER OM DE TRAINING DISCIPELSCHAP TE BOEKEN.

DUUR: 60 TOT 150 MINUTEN

GESCHIKT VOOR: JONGEREN (VANAF 15 JAAR) EN OUDEREN

GROEPSGROOTTE: MINIMAAL 10 DEELNEMERS, GEEN MAX.

KOSTEN: SPREKERSVERGOEDING IN OVERLEG PLUS REISKOSTENVERGOEDING

VRAGEN: NEEM CONTACT OP

RESERVEREN: KLIK HIER