Jeugddiensten

Hans Borghuis is een inspirerende spreker en spreekt veel in kerkdiensten, jeugddiensten en jongerendiensten. Hij spreekt interkerkelijk in veel verschillende kerken. Ook spreekt Hans vaak voor jeugdgroepen, jongerengroepen en studentenverenigingen. Thema's van de diensten worden altijd in overleg afgestemd, dit kunnen onderwerpen zijn als: identiteit, discipelschap, geloofszekerheid, christelijke levensstijl, gerechtigheidof levensverandering. Maar ook andere onderwerpen zijn uiteraard mogelijk.

In de periode waarin Hans voor Bijbelschool de Wittenberg werkte, begon hij met het ontwikkelen van diverse trainingen en programma's specifiek voor jongeren. Rondom onderwerpen als discipelschap, identiteit, levensstijl en verandering en ook de interactieve lezing Moderne slavernij dichtbij.

De trainingen en spreekbeurten worden door jongerengroepen enthousiast ontvangen. Het interactieve karakter, het gebruik van sprekende en levendige voorbeelden en de aansluiting bij de jongerencultuur van nu maakt dat de boodschap begrijpelijk is en de inhoud blijft hangen. Trainingen worden o.a. gegeven aan groepen in kerken, op scholen en studentenverenigingen.


De Tour for Unity met Jildou Bakker

De polarisatie in de maatschappij is zogezegd een hot topic en gaat ook christelijk Nederland niet voorbij.

In veel kerken speelt het thema een grote rol; het is vaak lastig om met (jonge) gemeenteleden in contact en in verbinding te blijven. Door de coronacrisis is de kerkgang nog minder vanzelfsprekend geworden. De vraag of kerkdiensten nog wel voldoende relevant en aansprekend zijn speelt sterker dan ooit tevoren. Want wat heb je de rest van de week aan het bezoeken van een kerkdienst op zondag, wat kun je ermee in de praktijk van het leven van elke dag?

We introduceren een complete invulling voor kerkdiensten, jeugddiensten of jongerendiensten. Laagdrempelig, actueel en relevant, toegankelijk en eenvoudig te organiseren: de Tour for Unity. Geschikt voor ouderen maar zeker ook voor jongeren. Tegen de polarisatie, op zoek naar verbinding, op een interactieve, en aansprekende manier.

Tour for Unity met Jildou BakkerEen invulling met eerlijke muziek - die raakt en binnenkomt - door Jildou Bakker en een inspirerende, verbindende en interactieve boodschap door Hans Borghuis. Met veel interactie en relevantie voor het leven van elke dag en voor het samen kerk-zijn. Bemoedigend én uitdagend, aansprekend voor jongeren, maar natuurlijk ook voor ouderen.

Een positieve manier om iets in beweging te zetten in kerk of gemeente.
Voor kerkdiensten, jeugddiensten, jongerendiensten, gezinsdiensten of andere bijeenkomsten.

Neem contact op voor meer informatie of om te boeken